Site Overlay

Over Charella

Hoi! Ik ben Charella. Al vanaf mijn vijfde fotografeer ik alles wat los en vast zit. Mijn ouders moeten blij zijn geweest dat de tijd van de fotorolletjes langzaam ten einde liep want er zijn er flink wat doorheen gegaan.

Tijdens mijn tienerjaren heb ik lange tijd veel aan concertfotografie gedaan. Dan sneakte ik weer eens op een zaterdag met mijn camera onder mijn jas naar binnen om vanaf rij 1 de zweetdruppels van de artiest vast te leggen.

Ik heb journalistiek gestudeerd in Utrecht en kwam er al gauw achter dat schrijven en fotograferen goed samen gaan. Zo heb ik door de jaren heen behoorlijk wat mensen vastgelegd in tekst en op beeld.

Nu is het tijd voor de volgende stap, een spannende stap. Al langer zet ik mensen op de foto, maar altijd met de journalistiek als uitgangspunt. Daar gaat Route 94 niet over, mijn nieuwe bedrijf gaat over de mensen. Portretten, al dan niet zakelijk, bedrijfsshoots en fotoshoots in de natuur op bijzondere momenten in een mensenleven: daar draait het om. En laten we de dieren niet vergeten; want die zullen altijd een speciaal plekje in mijn hart blijven houden.

Het liefst rol ik door woonkamers of de studio om al die pluizige huisdieren vast te leggen, maar ik schiet ook net zo lief hét portret waarmee je misschien wel je volgende baan binnensleept. Wie weet tot snel voor mijn lens!

It’s not just good to be differentit’s better to be different.”
– Rami Malek